Samenwerkingsverbanden en opdrachtgevers

Samenwerking en projecten

De vereniging van Coaches voor Medici bestaat uit supervisoren en coaches die aan kwaliteitseisen moeten voldoen, zoals intercollegiale toetsing op het gebied van intervisie en supervisie, nascholing en ervaring in uren. Tevens moeten aangesloten coaches veel ervaring hebben met werken in de zorg. Ik ben 6 jaar bestuurslid geweest en nog steeds actief lid van Coaches voor Medici.
www.coachesvoormedici.nl

Ik ben docent in de cursus tot Erkend Kwaliteits Consultent (EKC) van het LHV (voorheen bij het NHG). Tevens heb ik een aantal jaren gewerkt als docent in de Kaderopleiding Supervisie en Coaching van het NHG
https://www.nhg.org/scholing
https://academie.lhv.nl/nascholing/ekc-basisopleiding/

Met veel plezier ben ik als coach verbonden aan het Erasmus Challenge Support Programma, een project waarbij wetenschappelijk onderzoek gedaan wordt naar de effecten van coaching op het professioneel functioneren van artsen.
https://challengesupport.nu

Als coach maar ook als trainer ben ik verbonden aan CSR, het expertisecentrum voor stress en veerkracht.
https://www.csrcentrum.nl

Ik ben onderdeel van het team van de Voice Dialogue Academie, waar ik met veel plezier diverse opleidingen heb gedaan. Ik verzorg daar de masterclass Voice Dialogue bij stress en burn-out.
https://www.voicedialogue-academie.nl/voice-dialogue

Deskundigheidsbevordering

Ik werk samen in ‘AMIvisie’, een samenwerkingsverband met Ad Bolhuis en IIonka Brugemann, beide huisarts en NHG-supervisor. Wij stimuleren onze eigen professionaliteit en blijven werken aan onze ontwikkeling als coach/supervisor. Tevens verzorgen we samen workshops, heidagen en trainingen. We vullen elkaar goed aan met onze kwaliteiten en deskundigheid.
www.sense-coaching.nl en www.adbolhuis.nl

Ik ben deelnemer van een intervisiegroep (intervisie over supervisie) bestaande uit 7 andere supervisoren van Coaches voor Medici. Zo houd ik mijzelf scherp en sta ik in contact met andere collega’s met hun verschillende stijlen en aanpak. Tevens neem ik deel aan intervisiegroepen op het gebied van stress/burn out en voice dialogue.

Op het gebied van stress en burn out en een meer lichaamsgerichte aanpak, werk ik regelmatig samen met Marit van Overschot.
https://www.praktijkzenz.nl