Coaching en Teamcoaching

Individuele coaching
In coaching stel je bepaalde doelen die je wilt behalen. In een aantal gesprekken (meestal 4-10) gaan we hiermee aan de slag  Ik werk op maat omdat ik ervaar dat iedereen anders in elkaar zit. Geen traject is hetzelfde en ik maak gebruik van diverse methodes zoals voice dialogue, TA en oplossingsgerichte coaching- afhankelijk van jouw situatie en vraag op dat moment. Na een vrijblijvende kennismaking bepalen we hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zullen zijn en wat jouw vraag en verwachtingen zijn. De locatie van de gesprekken is nabij het Vondelpark, wandelcoaching behoort tot de mogelijkheden.
Een dagdeel coaching kan extra verdieping geven en kan handig zijn als afstand een rol speelt.

Ik wil meer weten over:
Loopbaanbegeleiding
Vitaliteit en burn-out coaching

Teamcoaching
Wil je jouw samenwerking eens onder de loep nemen? of een samenwerking starten met een stevige basis? Is de communicatie niet optimaal? Of speelt er iets wat je zelf niet uitkomt?

Ik begeleid teams bij verbeteren van samenwerking, professionaliteit en communicatie. Eerst hebben we een kennismakingsgesprek en bekijken we waar knelpunten en vragen zitten. Aan de hand daarvan maak ik een plan en voorstel. Ik werk hierbij op maat en werk met (creatieve) werkvormen.

In een groep of team gebeurt er zoveel, zichtbaar en onzichtbaar. Als teamcoach kan ik mede door mijn sensitiviteit en analytische inslag helder zien waar knelpunten liggen. Ik maak patronen die onzichtbaar zijn zichtbaar -als dat nodig is voor ontwikkeling van een team. Soms is het nodig om anders te gaan werken of anders naar situaties te gaan kijken, ten behoeve van het team.

Teamcoaching kan als traject afgesproken worden, of als ‘onderhoud’, maar kan ook in de vorm van een heidag georganiseerd worden.